Logó & Arculattervezés - :::: szendysign ::::

Tartalomhoz ugrás


Mire jó egy logó?

A logó lehet pár betű netán  egy egyszerű képecske, amelyet ha meglát azonnal azonosít és társít egy céggel vagy tevékenységgel. A logó a legjobb módszer arra, hogy felkeltse meglévő és leendő partnerei figyelmét, továbbá vizuálisan informálja és fejükbe vésse vállalkozása profilját.Hogyan készül?

Először is felmérjük személyes igényeit, milyen korábbi logókat használt, és hogy mely főbb színek jellemzik az eddigi arculatot. Ezeket figyelembe véve többszöri egyeztetés során végezzük el logójának megtervezését. Az elkészült logó teljes körű tulajdonjoga a megrendelőt illeti meg.Arculatváltás

Minden vállalkozás életében bizonyos időközönként (általában 3-4 évente) szükségessé válik egy arculatváltás, melynek számos oka lehet: új tevékenységgel való bővülés, profilváltás, partnermegállapodás vagy csupán a korábbi arculat az idő során kissé idejétmúlttá vált.

Segítségünkkel vállalkozása mindenhol egységes megjelenést kap, legyen az nyomtatott (fejléces papír, névjegykártya), digitális (logó, word dokumentum illetve e-mail fejléc) vagy nyomdai kiadvány (naptár, jegyzettömb, prospektus).Kérje ajánlatunkat most!

Vissza a tartalomhoz